Coaste de porc la grătar cu sos de grătar Chipotle

Rețeta coaste de porc la grătar cu sos de grătar Chipotle ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 2 ore și 30 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 571 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Un amestec de coaste din spate de porc, ulei vegetal, sos adobo de la chipotle chiles can și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată, Sos De Grătar Alb Coaste De Porc, și Coaste De Rezervă La Grătar Cu Sos De Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune pentru gătit indirect, conform instrucțiunilor producătorului.
Ungeți părțile cărnoase ale coastelor de porc cu ulei; se presară cu cimbru.
Așezați carnea de porc, părțile cărnoase în sus, pe partea neîncălzită a grătarului cu gaz cu două arzătoare sau peste tigaia de picurare pe grătarul cu cărbune. (Dacă utilizați un grătar cu gaz cu un singur arzător, gătiți la foc mic.) Acoperiți grătarul; gatiti la foc mediu 1 ora 30 minute pana la 2 ore sau pana cand nu mai roz cand se taie langa os si carnea de porc este frageda.
Între timp, într-o cratiță de 3 litri, amestecați ingredientele sosului de grătar Chipotle; se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți neacoperit 15 minute, amestecând ocazional.
Periați sosul peste carne de porc de 2 sau 3 ori în ultimele 15 minute de grătar.
Încălziți orice sos rămas la fierbere; se fierbe și se amestecă 1 minut.
Tăiați carnea de porc în bucăți de servire; serviți cu sosul rămas.
Vin recomandat: Pinot Noir, Shiraz, Zinfandel
Coaste de porc funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Shiraz și Zinfandel. Coaste de porc și alte porcine la grătar cu sosuri dulci și picante funcționează bine cu aceste vinuri roșii. Ai putea încerca Willamette Valley podgorii întreg Cluster ros. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.