Coaste De Porc La Grătar

Coaste de porc la grătar este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 492 calorii, 39G de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 7. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână oțet de cidru, piper măcinat, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Coaste clasice de porc la grătar cu sos de grătar cu slănină afumată, Coaste De Porc Cu Cireșe-Grătar, și Coaste De Porc La Grătar Bourbon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați așchii de lemn în apă 1 oră.
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare folosind ambele arzătoare. După preîncălzire, opriți arzătorul din stânga (lăsați arzătorul din dreapta pornit).
Așezați așchii de lemn pe elementul de căldură din partea dreaptă.
Așezați o tavă de folie de aluminiu de unică folosință pe elementul de căldură din partea stângă (neîncălzită).
Se toarnă 2 căni de apă în tigaie.
Combinați boia dulce și următoarele 5 ingrediente (prin semințe de țelină) într-un castron mic. Se amestecă uleiul, oțetul și usturoiul pentru a forma o pastă. Clătiți și uscați coastele. Dacă doriți, îndepărtați membrana subțire din spatele coastelor tăind-o cu un cuțit și apoi trăgând-o. (Acest lucru va face coastele mai fragede.)
Presărați ambele părți ale coastelor cu sare; frecați cu pastă de condimente. Acoperiți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar.
Așezați coastele, părțile cărnoase în jos, pe grătarul la foc direct; acoperiți și grătiți 10 minute. Întoarceți coastele și mutați-le la căldură indirectă, acoperind arzătorul stâng. Acoperiți și grătiți 20 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 25
Scoateți coastele de pe grătar; înfășurați cu folie rezistentă.
Așezați coaste învelite în folie pe o foaie de copt; coaceți la 250 timp de 2 ore sau până când carnea începe să se îndepărteze de os.
Lăsați coastele să stea cu 10 minute înainte de feliere.
Vin recomandat: Pinot Noir, Shiraz, Zinfandel
Coaste de porc funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Shiraz și Zinfandel. Coaste de porc și alte porcine la grătar cu sosuri dulci și picante funcționează bine cu aceste vinuri roșii. Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 58 de dolari pe sticlă.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Vintage - ul din 2016 al Emerald Ridge Pinot este deosebit de concentrat și plin de viață, prezentând frumos rădăcinile sale din Valea Verde. Aromele strălucitoare de cireșe, cutie de trabucuri și plăcintă cu rubarbă conduc calea, urmate de mirosuri mai întunecate de afine, mure și floare de zmeură după timp în pahar. Notele savuroase de cimbru, cardamom și cuișoare oferă un strat suplimentar de complexitate. Gura este plină de fructe dulci de cireșe/fructe de pădure, purtate pe taninuri ferme, oferind vinului acea delicioasă care te face să te întorci pentru mai mult. Placinta de cirese inchisa cu condimente de nucsoara ecou in finisajul energetic. Notele sărate și acidulate ale unui cheddar de capră îmbătrânit scot în evidență fructele dulci din vin, la fel ca o șuncă afumată savuroasă sau bruschetta de ciuperci.