Coaste De Porc Glazurate Coreene Picante

Coaste De Porc Glazurate Coreene Picante
Reteta picant coreeană coaste de porc glazurate ar putea satisface pofta coreeană în aproximativ 1 oră. Pentru $5.28 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 1366 calorii, 120g de proteine, și 79G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de sos de soia, zahăr brun, ulei de susan asiatic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este grozav. Încercați Coaste De Porc Glazurate Picante, Coaste de porc la grătar glazurate cu portocale dulci și picante, și Carne De Porc Coreeană Picantă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare așezată peste 2 arzătoare, acoperiți coastele cu apă rece și aduceți la fierbere la foc moderat. Se fierbe 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2
Transferați coastele pe o farfurie mare; aruncați apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
3
Întoarceți tigaia la cele 2 arzătoare și adăugați apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați coastele și ghimbirul; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
5
Adăugați zahărul, usturoiul, sosul de soia, uleiul de susan și fulgii de chile. Se acoperă cu folie și se fierbe la foc moderat timp de 7 minute. Se fierbe la foc moderat, întorcând coastele de câteva ori, până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
7
Transferați coastele pe o foaie mare de copt cu margini, cu partea cărnoasă în jos. Se fierbe lichidul de fiert până se îngroașă și se aromează intens, aproximativ 10 minute. Strecurați lichidul; ar trebui să aveți aproximativ 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Periați cu generozitate coastele cu lichidul de fierbere și fierbeți la 4 inci de la foc, rotind tigaia, până când este glazurată și ușor carbonizată, aproximativ 3 minute. Întoarceți coastele cu carnea în sus și periați din nou cu lichidul de fiert. Se fierbe, se periază ocazional și se rotește tigaia, până când coastele sunt glazurate, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Se lasă să se odihnească 5 minute, apoi se taie între coaste, se movilă pe un platou și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)

Vin recomandat: Pinot Noir, Shiraz, Zinfandel

Coaste de porc funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Shiraz și Zinfandel. Coaste de porc și alte porcine la grătar cu sosuri dulci și picante funcționează bine cu aceste vinuri roșii. Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Fiddlestix Vineyard Pinot Noir 2016 prezintă caracteristici violete și afine, împreună cu pământ, indicii de ceai negru și un finisaj lung fumuriu.Vegan
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate35
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista