Coaste De Bere

Coaste De Bere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coaste de bere. O porție conține 453 calorii, 25g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 1,2 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sosul worcestershire, bere, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Rădăcină de bere BBQ coaste, Bere-Coaste Fierte Cu Scoici, și Coaste BBQ cu sos BBQ bere rădăcină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Aranjați coastele cu partea cărnoasă în 1 strat în tigăi de copt ușor unse și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Coaceți până se înmoaie ușor, aproximativ 20 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Între timp, într-un castron mare, combinați berea, sosul de soia, muștarul, zahărul, ceapa și sosul Worcestershire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Tăiați coastele în secțiuni cu 1 coaste, adăugați-le în vas, amestecând pentru a le acoperi cu marinata și lăsați-le să se marineze, acoperite, la temperatura camerei, amestecând ocazional, timp de 2 ore sau răcoriți-le, acoperite, peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Scoateți coastele din marinată, rezervați marinada și aranjați-le lateral cărnos într-un singur strat în tigăi de copt ușor unse. Aduceți marinada la fiert și periați coastele cu o parte din marinată și coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F., întorcându-le și ungându-le ocazional, timp de 1 oră sau până când sunt fragede și glazurate. (Coastele pot fi coapte cu 1 zi înainte și refrigerate, acoperite. Reîncălziți coastele în tigăi de copt într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F. timp de 10 până la 15 minute sau până când sunt încălzite.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Serviți coastele calde sau la temperatura camerei și garnisiți-le cu scallions, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Antrenor Pep Clasificat 200-curentAntrenor Pep Clasificat 200-curent
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista