Coaste cu sos de oțet negru

Coaste cu sos de oțet negru
Coaste cu sos de oțet negru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 114g de grăsime, și un total de 1331 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 5,61 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de oțet, zahăr brun, chibrituri de ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sosul de soia cu conținut scăzut de sodiu, puteți urma acest fel principal cu Budincă de semințe de chia cu cartofi dulci cu sos de ciocolată ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Vinete picante cu sos de oțet negru, Clătite de Scallion cu sos de scufundare cu oțet negru, și Pui rotisor cu sos de oțet de piper negru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Blanch coaste într-o oală de 4 litri de apă clocotită 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Se scurge și se usucă.
3
Bateți 1/2 linguriță de sare în amidon de porumb într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Adăugați coaste și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
5
Încălziți uleiul de 3 inci până la 400 F într - o oală grea de 4 până la 5 litri, apoi prăjiți coaste (în loturi, dacă este necesar) 5 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoasteCoaste
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Transferați cu o lingură cu fante într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
7
Încălziți 2 linguri de ulei într-o cratiță medie grea la foc mediu până când strălucește, apoi gătiți usturoiul, șalota și ghimbirul, amestecând ocazional, până la auriu pal, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Adăugați zahăr brun și gătiți, amestecând, până se dizolvă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
9
Adăugați vin și fierbeți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
10
Adăugați coaste cu bulion, oțet și sos de soia și fierbeți, acoperite, amestecând și întorcând coaste ocazional, până se înmoaie, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
OțetOțet
BulionBulion
CoasteCoaste
11
Transferați coastele pe un platou. Se fierbe sosul, șoptind, până se îngroașă și se emulsionează, aproximativ 2 minute; se toarnă peste coaste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista