Coaste Coapte Cu Miere
Miere coaste coapte este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 5,07 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 62g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 698 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de consomme de vită, căței de usturoi, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Coaste cu crustă de miere și cartofi prăjiți la cuptor cu fenicul Aioli {Marx Foods Challenge}, Coaste De Miere, și Miere Coaste De Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele cinci ingrediente într-un castron.
Se toarnă jumătate într-o pungă mare de plastic resigilabilă sau într-un recipient de sticlă puțin adânc; adăugați coaste. Acoperiți și refrigerați peste noapte, rotind o dată. Puneți la frigider marinada rămasă.
Scoateți coastele într-o tigaie unsă; aruncați marinada. Se acoperă și se coace la 425 la 10 minute. Reduceți căldura la 325. Acoperiți și coaceți 30 de minute mai mult; scurgere.
Se toarnă marinada rezervată peste coaste.
Coaceți, neacoperit, timp de 50-70 de minute sau până când carnea este fragedă, ungând frecvent.