Coaste aromate prăjite la cuptor cu glazură de bourbon și portocale
Coaste aromate prăjite la cuptor cu glazură de bourbon și portocale durează aproximativ 2 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 399 calorii, 10g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 15 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la BBC Good Food necesită pachete g coaste de porc, bourbon, oțet de vin și ghimbir rădăcină cm/2in. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Piept de vită prăjit la cuptor cu glazură de piersici Bourbon, Chifle lipicioase Pecan cu glazură portocalie și Bourbon, și Coaste de porc cu glazură de portocale și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 190C/gaz 5 / ventilator 170C.
Puneți coastele de porc într-o formă mare de prăjire și turnați peste apă rece până când abia sunt acoperite. Introduceți cu grijă la cuptor și gătiți timp de 1 oră. Acest lucru frăgezește carnea și îndepărtează o mare parte din grăsime, dar face ca coastele să pară gri și neapetisante în acest stadiu. Nu vă faceți griji că vor fi întunecate și lucioase odată ce sunt prăjite.
Între timp, amestecați toate ingredientele pentru glazură într-o cratiță și încălziți ușor, amestecând ocazional, până când marmelada s-a dizolvat. Măriți focul și lăsați amestecul să baloneze până când s-a redus cu aproximativ un sfert.
Scoateți coastele din cuptor și creșteți temperatura la 220C/gaz 7/ventilator 200C. răsturnați coastele și lichidul într-o strecurătoare în chiuvetă și dați strecurătorului o agitare bună pentru a îndepărta orice exces de lichid. Întoarceți coastele în forma de prăjire, turnați peste glazură și întoarceți-le până când sunt acoperite uniform. Prăjiți la cuptor timp de 50 de minute până când coastele sunt acoperite cu o glazură lipicioasă, rotind și ungând cel puțin de două ori.
Se servește fierbinte, cu o salată verde herby.