Coapte, anghinare cu ceapă, lămâie, măsline Kalamata și rozmarin

Coapte, anghinare cu ceapă, lămâie, măsline Kalamata și rozmarin
Coapte, anghinare cu ceapă, lămâie, măsline Kalamatan și rozmarin este un lactate gratuit garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 632 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,71 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați lămâie, usturoi, frunze de rozmarin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pulpe de pui cu lămâie prăjită la cuptor cu anghinare și măsline Kalamatan, La locul de muncă: pui la cuptor mediteranean cu măsline Kalamatan, și Broccoli cu lămâie, măsline Kalamatan și capere.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Aruncați ceapa cu aproximativ ceașcă de ulei de măsline și aproximativ 1 linguriță de sare de mare
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați usturoiul, măslinele și rozmarinul.Aruncați feliile de lămâie cu amestecul de ceapă, adăugați vinul alb și lăsați-le deoparte pentru a lăsa ceapa să se înmoaie și să-și "plângă" umezeala în timp ce tăiați anghinarea.Tăiați ușor fundul tulpinii fiecărei anghinare, lăsând cât mai mult posibil atașat, apoi curățați cu atenție tulpina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
3
Îndepărtați frunzele exterioare deteriorate sau uscate. Tăiați spinii cu foarfece sau tăiați-i cu un cuțit ascuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
4
Tăiați anghinarea în jumătate, apoi folosiți o lingură de oțel inoxidabil sau un cuțit de tăiat pentru a sculpta sub și a îndepărta sufocarea, lăsând intact fundul cărnos. Clătiți în apă rece; nu se scurge bine– puțină apă între frunze ajută la asigurarea faptului că anghinarea se gătește bine și uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Presărați anghinarea cu sare, strecurându-le și împăturindu-le, astfel încât puțină sare să cadă între frunze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Stropiți și frecați cu uleiul de măsline rămas pentru a acoperi bine, apoi strângeți jumătățile, astfel încât să puteți prelinge și freca puțin ulei între frunze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
7
Răspândiți amestecul de ceapă suculent de aproximativ 1 cm adâncime într - un vas de copt mare, rezistent la flacără (cum ar fi o tigaie de lasagna de 10 x 14 inci). Lichidul ar trebui să aibă o adâncime de aproximativ cm.; dacă nu, adăugați puțină apă. Cuibărește anghinarea tăiată cu fața în jos în patul de ceapă. Vor fi aglomerate.Acoperiți bine– mai întâi cu hârtie pergament, apoi folie, partea plictisitoare afară-și coaceți până când puteți scoate cu ușurință o frunză de al doilea nivel și pulpa de la baza sa este fragedă. Acest lucru durează de obicei aproximativ 1 de ore; dimensiunea exactă a anghinarei, precum și performanța vasului de copt și a cuptorului, vor afecta timpul de gătire. Rețineți că stratul cel mai exterior de frunze va apărea puțin piele, dar gustos și comestibil.Odată ce o frunză de testare este fragedă, ridicați temperatura cuptorului la 400 de grade F, descoperiți și coaceți timp de aproximativ 15 minute mai mult pentru a concentra aromele și a rumeni ușor vârfurile legumelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
8
Serviți fierbinte, cald sau rece, așa cum este, sau cu maioneză de casă aromată cu lămâie, usturoi sau câteva file de hamsii tocate. Includeți niște pâine crustă bună pentru a scoate amestecul de ceapă sau aruncați ceapa cu niște paste fierte pentru a servi pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata TunsăFasole Verde Gata Tunsă
Paste FiertePaste Fierte
Lingura. Ulei De Măsline Grecesc ImportatLingura. Ulei De Măsline Grecesc Importat
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
DificultateNormal
Gata În5 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista