Coapte, anghinare cu ceapă, lămâie, măsline Kalamata și rozmarin
Coapte, anghinare cu ceapă, lămâie, măsline Kalamatan și rozmarin este un lactate gratuit garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 632 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,71 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați lămâie, usturoi, frunze de rozmarin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pulpe de pui cu lămâie prăjită la cuptor cu anghinare și măsline Kalamatan, La locul de muncă: pui la cuptor mediteranean cu măsline Kalamatan, și Broccoli cu lămâie, măsline Kalamatan și capere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Aruncați ceapa cu aproximativ ceașcă de ulei de măsline și aproximativ 1 linguriță de sare de mare
Adăugați usturoiul, măslinele și rozmarinul.Aruncați feliile de lămâie cu amestecul de ceapă, adăugați vinul alb și lăsați-le deoparte pentru a lăsa ceapa să se înmoaie și să-și "plângă" umezeala în timp ce tăiați anghinarea.Tăiați ușor fundul tulpinii fiecărei anghinare, lăsând cât mai mult posibil atașat, apoi curățați cu atenție tulpina.
Îndepărtați frunzele exterioare deteriorate sau uscate. Tăiați spinii cu foarfece sau tăiați-i cu un cuțit ascuțit.
Tăiați anghinarea în jumătate, apoi folosiți o lingură de oțel inoxidabil sau un cuțit de tăiat pentru a sculpta sub și a îndepărta sufocarea, lăsând intact fundul cărnos. Clătiți în apă rece; nu se scurge bine– puțină apă între frunze ajută la asigurarea faptului că anghinarea se gătește bine și uniform.
Presărați anghinarea cu sare, strecurându-le și împăturindu-le, astfel încât puțină sare să cadă între frunze.
Stropiți și frecați cu uleiul de măsline rămas pentru a acoperi bine, apoi strângeți jumătățile, astfel încât să puteți prelinge și freca puțin ulei între frunze.
Răspândiți amestecul de ceapă suculent de aproximativ 1 cm adâncime într - un vas de copt mare, rezistent la flacără (cum ar fi o tigaie de lasagna de 10 x 14 inci). Lichidul ar trebui să aibă o adâncime de aproximativ cm.; dacă nu, adăugați puțină apă. Cuibărește anghinarea tăiată cu fața în jos în patul de ceapă. Vor fi aglomerate.Acoperiți bine– mai întâi cu hârtie pergament, apoi folie, partea plictisitoare afară-și coaceți până când puteți scoate cu ușurință o frunză de al doilea nivel și pulpa de la baza sa este fragedă. Acest lucru durează de obicei aproximativ 1 de ore; dimensiunea exactă a anghinarei, precum și performanța vasului de copt și a cuptorului, vor afecta timpul de gătire. Rețineți că stratul cel mai exterior de frunze va apărea puțin piele, dar gustos și comestibil.Odată ce o frunză de testare este fragedă, ridicați temperatura cuptorului la 400 de grade F, descoperiți și coaceți timp de aproximativ 15 minute mai mult pentru a concentra aromele și a rumeni ușor vârfurile legumelor.
Serviți fierbinte, cald sau rece, așa cum este, sau cu maioneză de casă aromată cu lămâie, usturoi sau câteva file de hamsii tocate. Includeți niște pâine crustă bună pentru a scoate amestecul de ceapă sau aruncați ceapa cu niște paste fierte pentru a servi pe lateral.