Coapse și picioare de pui înăbușite cu roșii

Coapsele și picioarele de pui fierte cu roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 400 calorii, 25g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, coapse de pui, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. 20 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pulpe de pui și coapse marocane cu suc de morcovi, dată, Oțet de cidru coapse și picioare de pui fierte cu ceapă și stafide, și Pulpe de pui și coapse fierte într-un sos de ceapă de rubarbă savuroasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare la foc mare. Aranjați coapsele și picioarele de pui pe o tavă într-un singur strat și condimentați-le cu sare, după gust. Întoarceți piesele pe cealaltă parte și condimentați din nou. Când uleiul începe să fumeze ușor, adăugați cu grijă puiul în ulei. Nu supraaglomerați tigaia. Rezistați tentației de a muta sau de a întoarce piesele. Lăsați-i să se rumenească pe prima parte, aproximativ 3 până la 5 minute. Folosiți clești metalici pentru a întoarce bucățile de pui pentru a-și căuta a doua parte, aproximativ 3 până la 5 minute.
Transferați puiul într-o tavă și lăsați-l deoparte.
În aceeași tigaie, adăugați semințele de chimen și fulgii de chili, amestecând rapid pentru a le da un toast rapid, aproximativ 10 până la 15 secunde.
Adăugați ceapa, ghimbirul și usturoiul și amestecați pentru a combina. Condimentează ingredientele cu sare, după gust, apoi adaugă roșiile, scorțișoara și frunzele de dafin. Lăsați amestecul să gătească și toate aromele să se reunească, aproximativ 10 minute.
Adăugați puiul înapoi în tigaie, mențineți focul scăzut și continuați să gătiți până când puiul este gătit, 30 până la 45 de minute. (Nota bucătarului: dacă sosul devine prea gros sau începe să se lipească de fundul tigaiei, nu ezitați să adăugați puțină apă, aproximativ 1/2 cană la un moment dat.)
Când puiul este gătit, îndepărtați și aruncați bețișoarele de scorțișoară și frunzele de dafin. Gust pentru condimente și transfer într-un castron de servire.
Serviți alături de varza fiartă, dacă doriți.