Coapse De Pui Marinate Cu Citrice La Grătar

Coapsele de pui marinate cu citrice la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 6 și costă $2.13 pe portie. O porție conține 439 calorii, 26g de proteine, și 36g de grăsime. Dacă aveți sare kosher, coapse de pui, câteva liniuțe piper cayenne și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi coaja de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. 55 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 51%. Încercați Coapse De Pui Marinate Cu Citrice, Coapse de pui la grătar marinate cu lămâie și ierburi, și Pulpe de pui picante-citrice la grătar cu porumb și ceapă verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Condimentați coapsele de pui generos cu sare și piper. Într-un vas de copt nereactiv suficient de mare pentru a ține tot puiul la marinat, bateți împreună uleiul vegetal, citricele și sucurile, ardeiul cayenne și cimbrul.
Adăugați coapsele de pui și întoarceți-le pentru a acoperi.
Se lasă la marinat cel puțin 30 de minute sau până la câteva ore la frigider.
Scoateți puiul din marinată și lăsați excesul să se scurgă înapoi în vas.
Așezați puiul pe grătarul fierbinte, fără a supraaglomera bucățile. Grătați până la gătit complet, întorcându-vă ocazional, aproximativ 15 minute în total, în funcție de cât de fierbinte este grătarul.