Coapse de pui ghimbir-soia cu orez Scallion
Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 155 calorii, 5g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de măsline, sos de soia cu conținut scăzut de sodiu, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pui Glazurat Cu Soia De Ghimbir Lipicios, Orez Prăjit Cu Scallion De Ghimbir, și Pui Condimentat Cu Scallion Și Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului.
Scurgere; puf de orez cu o furculiță. Se amestecă ușor ceapa verde.
În timp ce orezul gătește, încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați pui; gatiti 5 minute pe fiecare parte sau pana cand ati terminat.
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Adăugați conserve, sos de soia și usturoi în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti sosul 2 minute sau pana se reduce la 1/3 cana, amestecand ocazional. Puneți puiul în tigaie; întoarceți-l pentru a acoperi cu sos.