Coapse de curcan în sos brun
Coapsele de curcan în sos brun ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 231 calorii. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, usturoi, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 52%. Rețete similare includ Coapse De Pui Glazurate Cu Zahăr Brun De Soia, Coapse Picante De Curcan, și Sage Turcia Coapse.
Instrucțiuni
Clătiți și uscați coapsele de curcan cu prosoape de hârtie, apoi presărați sare și piper. Într-un castron puțin adânc, amestecați făina cu condimentul de pasăre până când se combină bine.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare; dragați coapsele de curcan peste tot cu făina condimentată, scuturați excesul de făină, apoi gătiți coapsele de curcan în uleiul fierbinte până când carnea se rumeneste, aproximativ 5 minute pe parte.
Se amestecă ceapa, ciupercile și usturoiul în tigaie. Se amestecă până când ciupercile au început să renunțe la sucul lor și ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute.
Bateți bulionul de pui, crema de supă de pui și sherry împreună într-un bol și amestecați oregano, pătrunjel și praf de usturoi.
Se toarnă amestecul peste coapsele de curcan. Acoperiți tigaia, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când carnea de curcan nu mai este roz în interior și sucurile curg limpede, aproximativ 30 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C). Feliați coapsele de curcan și serviți cu sos.