Coapse de curcan în sos brun

Coapse de curcan în sos brun
Coapsele de curcan în sos brun ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 231 calorii. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, usturoi, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 52%. Rețete similare includ Coapse De Pui Glazurate Cu Zahăr Brun De Soia, Coapse Picante De Curcan, și Sage Turcia Coapse.

Instrucțiuni

1
Clătiți și uscați coapsele de curcan cu prosoape de hârtie, apoi presărați sare și piper. Într-un castron puțin adânc, amestecați făina cu condimentul de pasăre până când se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Turcia CoapsăTurcia Coapsă
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare; dragați coapsele de curcan peste tot cu făina condimentată, scuturați excesul de făină, apoi gătiți coapsele de curcan în uleiul fierbinte până când carnea se rumeneste, aproximativ 5 minute pe parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Turcia CoapsăTurcia Coapsă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se amestecă ceapa, ciupercile și usturoiul în tigaie. Se amestecă până când ciupercile au început să renunțe la sucul lor și ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Bateți bulionul de pui, crema de supă de pui și sherry împreună într-un bol și amestecați oregano, pătrunjel și praf de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena Tocata (optional)Ceapa Galbena Tocata (optional)
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se toarnă amestecul peste coapsele de curcan. Acoperiți tigaia, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când carnea de curcan nu mai este roz în interior și sucurile curg limpede, aproximativ 30 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C). Feliați coapsele de curcan și serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia CoapsăTurcia Coapsă
Sucuri De Tigaie Din Tigaia De CurcanSucuri De Tigaie Din Tigaia De Curcan
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista