Coapse crocante de pui parfumate cu lămâie, cu cartofi și morcovi pentru copii
Coapsele de pui crocante parfumate cu lămâie, cu cartofi și morcovi pentru copii, ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,19 USD pe porție. O porție conține 971 calorii, 53G de proteine, și 64G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, baghetă, lămâi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza lămâi ai putea urma acest curs principal cu Pepene verde, limonadă și gheață de afine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pulpe de pui cu morcovi și cartofi, Coapse de pui fierte cu morcovi și cartofi, și Coapse de pui crocante cu cartofi și rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Așezați bagheta cubată pe o tavă de foi și coaceți 10 minute pentru a se usca. Rezervă.
Adăugați cartofii într-o oală cu apă fierbinte și fierbeți până când luați doar mușcătura, 10 minute (le vom găti din nou în tigaie).
Eliminați și rezervați. Măriți temperatura cuptorului la 425 grade F.
Încălziți o tigaie cu fund greu de 14 inci pe înălțime și înveliți cu ulei de canola.
Presărați coapsele de pui cu sare și piper. Căutați pielea de pui în jos, lucrând în loturi, dacă este necesar, până se rumenesc, 4 până la 5 minute. Flip și gătiți încă 2 minute.
Scoateți puiul din tigaie, rezervând toată grăsimea din tigaie.
Adăugați ceapa, presărați sare și transpirați până la translucid și înmuiat, 1 până la 2 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți 1 minut.
Adăugați cuburile de baghetă, cartofii rezervați și morcovii și presărați cu sare și piper.
Adăugați pene de lămâie și cimbru de lămâie. Aruncați toate ingredientele din grăsime cu un glug suplimentar de ulei, dacă este necesar. Aranjați coapsele deasupra și introduceți-le în cuptor până când coapsele ating 160 de grade F, aproximativ 15 minute.
Garnisiți cu pătrunjel și serviți.