Coapsa de curcan și Chili Hominy

Coapsa de curcan și Chili Hominy
Coapsa de curcan și Chili Hominy ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 134 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Funcționează bine ca o supă. Dacă aveți brânză jack, oregano, pudră de chili și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Chili de curcan cu Hominy, Supă de Chili de curcan cu Hominy, și Cina Coapsei De Curcan.

Instrucțiuni

1
Într-un aragaz electric lent de 4 1/2 litru sau mai mare, amestecați ceapa, ardeiul gras, usturoiul, jalapeo, pudra de chili, oregano și chimen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
Ardei GrasArdei Gras
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
CeapăCeapă
2
Scoateți și aruncați pielea de pe coapsele de curcan; tăiați și aruncați grăsimea. Clătiți coapsele și puneți-le pe legume în aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia CoapsăTurcia Coapsă
LegumeLegume
3
Se toarnă hominy și roșii cu suc peste curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în SucRoșii în Suc
HominyHominy
Toată TurciaToată Turcia
4
Acoperiți și gătiți până când curcanul trage ușor din os, 6 până la 7 ore la scăzut, 4 până la 5 ore la mare. Dacă este posibil, întoarceți carnea cam la jumătatea gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
OsOs
CarneCarne
5
Cu o lingură cu fante, transferați curcanul pe o farfurie. Degresați și aruncați orice grăsime din lichidul de gătit. Când curcanul este suficient de rece pentru a fi manipulat, în aproximativ 10 minute, aruncați oasele și rupeți carnea în bucăți mari. Întoarceți carnea și sucurile la aragaz; acoperiți și gătiți până la fierbinte, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
6
Puneți chili de curcan în boluri largi. Porții superioare după dorință cu brânză, măsline și ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Turcia ChiliTurcia Chili
BrânzăBrânză
MăslineMăsline
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate22
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista