Coajă De Mentă Stratificată
Coaja de mentă stratificată necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 947 calorii, 10g de proteine, și 56G de grăsime pe porție. Pentru $ 4.09 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată, smântână grea, bomboane de mentă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Crăciun. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Coajă De Mentă Stratificată, Coajă De Mentă Stratificată, și Coaja De Mentă.
Instrucțiuni
Căptușiți o tigaie de copt de 9x12 inch cu folie de aluminiu sau hârtie pergament.
Topiți jumătate din ciocolata albă în partea de sus a unui cazan dublu peste apă abia fierbinte, amestecând frecvent și răzuind părțile laterale cu o spatulă de cauciuc pentru a evita arsurile.
Întindeți ciocolata albă în tigaia pregătită.
Presărați 1/4 din menta zdrobită uniform peste ciocolată albă. Se răcește până se întărește, aproximativ 15 minute.
Între timp, topiți ciocolata neagră, smântâna grea și extractul de mentă împreună în partea de sus a unui cazan dublu, peste apă abia fierbinte, amestecând frecvent, până când s-a topit. Se toarnă rapid stratul de ciocolată peste stratul de ciocolată albă răcită; se întinde uniform. Se răcește până se întărește, aproximativ 20 de minute.
Între timp, topiți ciocolata albă rămasă în partea de sus a unui cazan dublu peste apă abia fierbinte, amestecând frecvent, până când tocmai s-a topit.
Se întinde rapid peste scoarța răcită.
Se presară cu bucățile de mentă rămase; se răcește până se întărește, aproximativ 20 de minute.
Tăiați sau rupeți în bucăți mici pentru a servi.