Coaja De Mentă
Coaja de mentă necesită aproximativ 1 oră și 18 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 1 porții cu 3076 calorii, 0g de proteine, și 130g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.61 pe portie, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Crăciun. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 6%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Încercați Coaja De Mentă, Coaja De Mentă, și Coaja De Mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acoperiți foaia de biscuiți cu hârtie cerată, folie de aluminiu sau hârtie pergament de gătit.
Așezați stratul de bomboane într-o măsură cu microunde de 8 căni sau o caserolă cu microunde de 2 litri. Cuptorul cu microunde neacoperit la maxim 2 până la 3 minute, amestecând la fiecare 30 de secunde, până aproape se topește. Se amestecă până se omogenizează.
Așezați bomboanele de mentă într-o pungă de plastic grea; zdrobiți cu sucitorul sau fundul unei cratițe mici și grele.
Se toarnă bomboane zdrobite în filtru de sârmă. Se agită sita peste acoperirea topită până când toate cele mai mici bucăți de bomboane cad în acoperire; rezervați bucățile de bomboane mai mari. Se amestecă acoperirea pentru a se amesteca uniform.
Răspândiți uniform acoperirea pe foaia de cookie.
Presărați uniform cu bucățile de bomboane rămase.
Se lasă să stea aproximativ 1 oră sau până se răcește și se întărește. Rupe în bucăți. Coaja de ciocolată-mentă: înlocuiți stratul de bomboane cu aromă de ciocolată cu stratul de bomboane de vanilie.
Încălziți 1/2 cană de chipsuri de ciocolată semidulce sau chipsuri albe de copt și 1 linguriță de scurtare până se topește.
Stropiți peste coaja de mentă înainte de a lăsa să stea 1 oră.