Coaja De Ghimbir De Afine
Coaja de ghimbir de afine ar putea fi doar Indian rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 26 și costă 58 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 149 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime per portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată de copt, afine, ghimbir cristalizat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Coaja De Paște: Două Moduri (Coajă De Ou Creme Și Coajă De Fasole Jeleu), Ghimbir Coaja Cookie, și Coaja De Ghimbir Cu Fistic De Rodie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un cuptor cu microunde, topiți ciocolata albă: amestecați până se omogenizează.
Combinați afine, ghimbir și caju.
Scoateți 2/3 cană și puneți-o deoparte. Amestecați amestecul de afine rămas în ciocolată topită.
Se întinde pe o foaie de copt căptușită cu hârtie cerată.
Se presară cu amestec de afine rezervat. La frigider 30 de minute sau până când este ferm.
Într-un cuptor cu microunde, topiți chipsurile de ciocolată neagră; se amestecă până se omogenizează.
Stropiți peste bomboane. Se răcește până se întărește. Rupeți în bucăți. A se păstra într-un recipient etanș.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care îl puteți încerca este Botanica Wines Mary Delany Chenin Blanc. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.
![Botanica Vinuri Mary Delany Chenin Blanc]()
Botanica Vinuri Mary Delany Chenin Blanc
Complex și elegant, cu straturi pure, concentrate de pere, citrice și fructe de piatră, aciditate apetisantă și un miez mineral picant.