Coaja de ciocolată neagră cu migdale prăjite și semințe

Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP are 200 de calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați migdale prăjite, ciocolată, semințe de dovleac prăjite și semințe de floarea soarelui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Coaja de frumusețe de ciocolată neagră cu semințe de Chia, Pepitas și fructe de padure Goji, Cafea Migdale Prăjite + Coajă De Ciocolată Neagră De Nucă De Cocos Prăjită, și Vase de vanilie de Cr Crincalme cu ciocolată neagră și migdale prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Folosind un cuțit ascuțit, tocați mărunt ciocolata. Într-un castron așezat peste o cratiță cu apă care fierbe ușor, încălziți ciocolata tocată, amestecând ocazional, până când se topește aproximativ două treimi; nu lăsați vasul să atingă apa.
Scoateți vasul din cratiță și amestecați ciocolata până se topește complet și temperatura înregistrează 90 pe un termometru cu bomboane. Dacă ciocolata nu s-a topit complet și este încă prea rece, puneți-o peste cratiță timp de 1 sau 2 minute mai mult, amestecând continuu; nu supraîncălzi.
Amestecați migdalele și semințele în ciocolată și întindeți-le pe foaia de copt pregătită într-un strat gros de 1/2 inch, asigurându-vă că nucile și semințele sunt complet acoperite cu ciocolată. Dați la frigider coaja timp de aproximativ 10 minute, până se întărește. Inversați scoarța pe o suprafață de lucru.
Scoateți hârtia pergament, rupeți în 25 de bucăți și depozitați sau serviți.