Coaja de ciocolată neagră cu covrigi și afine uscate
Dacă $1.62 pe portie se încadrează în bugetul dvs., coaja de ciocolată neagră cu covrigi și afine uscate ar putea fi un minunat fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 5 porții cu 480 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Dacă aveți la îndemână ciocolată dulce-amăruie, afine, răsuciri de covrig și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Coaja de ciocolată albă cu fistic și afine uscate, Coajă de sare de ciocolată albă cu fistic confiat și afine uscate, și Coaja de ciocolată neagră cu nuci și cireșe uscate.
Instrucțiuni
Căptușiți fundul și părțile laterale ale unei tigaie pătrate de 8 inci cu folie de aluminiu.
Umpleți o cratiță cu aproximativ 1 inch de apă și aduceți la foc mic.
Puneți ciocolata într-un castron rezistent la căldură și puneți vasul peste cratiță. (Nu lăsați apa să fiarbă sau fundul vasului să atingă apa.) Gatiti, amestecand des, pana cand aproximativ 2/3 din ciocolata s-a topit.
Scoateți vasul de pe foc și amestecați până când toată ciocolata este topită și netedă.
Folosiți o mică spatulă metalică pentru a întinde ciocolata într-un strat uniform pe tava de copt căptușită. Aranjați covrigi deasupra și presărați afine, apăsând ușor în strat de ciocolată.
Lăsați scoarța să stea la temperatura camerei până se solidifică, aproximativ 45 de minute. Se rupe în bucăți înainte de servire.