Coaja De Anason De Ciocolată
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 231 calorii. Dacă $1.03 pe portie se încadrează în bugetul dvs., coaja de anason de ciocolată ar putea fi o remarcabilă fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână semințe de anason, caise, cireșe tarte și alte câteva ingrediente, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Coaja De Paște: Două Moduri (Coaja De Ou Creme Și Coaja De Jelly Bean), Cannoli De Anason De Ciocolată, și Biscotti Cu Anason Înmuiat În Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați o foaie mică de copt cu folie și răciți.
Măcinați fin anasonul într-o râșniță electrică de cafea/condimente.
Amestecați cireșele, caisele și caju.
Topiți ciocolata într-un cazan dublu sau într-un vas mic de metal așezat peste o cratiță mică cu apă care abia fierbe, amestecând ocazional, până se omogenizează.
Se amestecă anasonul și jumătate de fructe și lingura pe centrul foii de copt.
Se întinde cu o spatulă de cauciuc într - un dreptunghi de aproximativ 10 pe 5 inci și se presară cu amestecul de fructe rămas, apăsând ușor pentru a ajuta la aderare.
Se răcește până se întărește, aproximativ 30 de minute, apoi se rupe în bucăți.
* Coaja păstrează, acoperită și răcită, 1 săptămână.