Coaja de afine de ciocolată albă îndulcită cu miere
Coaja de afine de ciocolată albă îndulcită cu miere este o fără gluten, fără lactate și primal desert. Această rețetă servește 12 și costă 4,37 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 96 calorii. Mergeți la magazin și ridicați pudră de fasole de vanilie, miere, naturală și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Ciocolată Albă Îndulcită Cu Miere De Casă, Scoarță De Ciocolată Albă Cu Fistic Și Afine, și Rețetă De Coajă De Ciocolată Albă–Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul de cacao într-un cazan dublu peste apă care fierbe ușor. Când untul de cacao se topește într-un ulei vâscos, parfumat și ușor galben, scoateți-l de pe foc și lăsați-l să se răcească pe blatul bucătăriei timp de 20 de minute.
Se toarnă untul de cacao topit într-un robot de bucătărie și se toarnă miere. Pulsați de trei sau patru ori, apoi adăugați pudră de fasole de vanilie și coajă de portocală la grăsimea îndulcită. Procesați până se emulsionează bine, apoi transferați untul de cacao (încă în vasul robotului de bucătărie cu lama atașată) la frigider și lăsați-l să se răcească încă 20 de minute.
Scoateți vasul robotului de bucătărie din frigider și atașați-l din nou la bază. Procesați untul de cacao îndulcit un minut sau două până când culoarea sa devine opacă și textura cremoasă.
Se toarnă untul de cacao într-un bol de amestecare și se pliază în afine.
Întindeți untul de cacao și merisoarele pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament și dați-le la frigider până se întăresc. Intră în zgârcit și servește.