Coadă de miel înăbușită cu legume

Coadă de miel înăbușită cu legume
Coada de miel înăbușită cu legume necesită aproximativ 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 7. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 274 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de unt, morcovi, cozi de miel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, ceea ce este destul de bun. Încercați Coadă De Miel Înăbușită Cu Legume Și Fasole De Primăvară, Coadă De Miel Înăbușită, și Ravioli Cu Coadă De Miel Fiert pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu. Brown shanks în ulei, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați apă pentru a acoperi, reduceți focul la minim și fierbeți timp de aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Adăugați cartofi, morcovi și ceapă și fierbeți timp de aproximativ 1 oră. Într-un castron mic amestecați făina în unt topit pentru a face un roux, apoi amestecați acest lucru într-un vas fierbinte pentru a se îngroșa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
MorcovMorcov
UntUnt
CeapăCeapă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții7
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista