Coadă de miel înăbușită cu Curry verde și legume

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați coada de miel înăbușită cu Curry verde și legume. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $3.4 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 407 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Acesta este adus la tine de cookstr.com. mergeți la magazin și ridicați ardei iute, sos de pește, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 83%. Rețete similare includ Coadă De Miel Înăbușită Cu Legume Și Fasole De Primăvară, Coadă De Miel Fiert, și Ravioli Cu Coadă De Miel Fiert.
Instrucțiuni
Puneți ingredientele într-un blender. Se amestecă până la consistența unei paste fine, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Frecați toate, cu excepția cupei de pastă de curry, pe gambele de miel. Acoperiți atât cozile de miel, cât și pasta de curry și dați-le la frigider peste noapte.
Încălziți jumătate de ulei într-o tigaie mare la foc mare. Condimentează mielul cu sare și piper și adaugă în tigaie. Căutați până se rumenesc frumos, apoi întoarceți și căutați cealaltă parte.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Puneți lemongrass, galangal, ardei iute, frunze de tei și ceașcă de frunze de coriandru într-o bucată de pânză de brânză. Înfășurați și fixați plicul cu șnur de bucătărie.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o oală mare adâncă sau cuptor olandez, care poate fi acoperit ulterior, la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați pasta de curry rezervată și gătiți, amestecând ocazional, până când este parfumată, aproximativ 3 minute.
Adăugați cojile de miel, stocul, 1 cană de lapte de cocos și plicul. Aduceți la fierbere și apoi coborâți focul și fierbeți, parțial acoperit, până când carnea cade de pe os, cel puțin 1 oră și probabil mai mult.
Scoateți carnea într-un alt platou, acoperiți și dați-o la frigider până la servire.
Scoateți plicul și răciți sosul, acoperit, la frigider. Când s-a răcit, îndepărtați grăsimea cu o lingură.
Între timp, umpleți un castron mare cu apă și gheață și lăsați-l deoparte. Aduceți o oală mică cu apă la fiert și adăugați frunzele de coriandru rămase (rezervând crenguțele pentru garnitură). De îndată ce apa revine la fierbere, scurgeți frunzele și transferați-le în apa cu gheață, rezervând lichidul de gătit. Când este rece, scurgeți din nou și puneți frunzele într-un blender cu 2 linguri de lichid rezervat. Pur până se omogenizează și se lasă deoparte.
Umpleți un castron mare cu apă și gheață și lăsați-l deoparte. Aduceți o oală mare cu apă la fierbere.
Adăugați morcovii, napii, ceapa verde, mazărea și fasolea și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute. Transferați imediat în apa cu gheață, scurgeți-o și lăsați-o deoparte.
Aduceți sosul degresat înapoi la foc mic într-o cratiță mare.
Adăugați carnea și vinetele și gătiți până când carnea este reîncălzită și vinetele fragede, aproximativ 15 minute. Se amestecă laptele de nucă de cocos cilantro pur și rămas.
. Topiți untul într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați morcovii, napii, ceapa verde, mazărea și fasolea, condimentați după gust cu sare și fierbeți pentru a reîncălzi.
Puneți mielul în centrul plăcilor de servire. Puneți vinetele și sosul de curry verde și legumele sotate în jurul mielului, garnisiți cu crenguțe de coriandru și serviți.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Skeleton Gruner Veltliner (1 litru) cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Skeleton Gruner Veltliner (1 Litru)]()
Skeleton Gruner Veltliner (1 Litru)
Proaspăt, fructat și, mai presus de toate, prietenos cu mâncarea, gr Corcrolner Veltliner ("Gru-Vee" pe scurt) arată farmecele care fac soiul de vin alb preferat al strugurilor din Austria. Un vin plin de aromă cu arome explozive de fructe, un curent mineral ușor și un finisaj complet, expansiv.