Coadă De Bou Înăbușită

Coadă De Bou Înăbușită
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Coada de bou înăbușită ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 86G de proteine, 50g de grăsime, și un total de 841 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $ 4.18 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați scallions, piper măcinat, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma roșiile, puteți urma acest fel principal cu Bile De Floricele De Bujor Roz ca desert. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Coadă De Bou Înăbușită, Coadă de bou înăbușită și tocană cu coaste scurte, și Cozonac fiert și sandwich-uri Gruy Otrivre pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați ingredientele împreună într-un castron mare, acoperiți și refrigerați peste noapte.;
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Scoateți cozile de bou din marinadă și rezervați amestecul de ceapă. Într-un braiser cu fund greu la foc mediu-mare, rumeniți ambele părți ale cozii de bou în loturi în ulei de măsline, scurgeți excesul de ulei lăsând suficient pentru a Sota amestecul de ceapă și cimbru. După ce ceapa și cimbrul sunt sotate, întoarceți cozile de boi la braiser și adăugați suficientă apă pentru a acoperi 1/4 din cozile de boi. Lăsați lichidul să se fierbe. Puneți cuișoare și ienibahar într-un plic sau cravată într-o pânză de brânză și scufundați în lichid. Se condimentează cu sare, se acoperă și se pune într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade timp de 1 oră. Apoi adăugați roșii, ardei roșii și Scotch. Se amestecă bine și se întoarce oala la cuptor timp de o jumătate de oră sau până când cozile de boi sunt fragede. Verificați dacă este necesară apă suplimentară în timpul procesului de braising. Se recomandă condimentarea cu mai multă sare la terminare.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
OxtailOxtail
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Scotch WhiskyScotch Whisky
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții10
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista