Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Coada de bou înăbușită ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 86G de proteine, 50g de grăsime, și un total de 841 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $ 4.18 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați scallions, piper măcinat, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma roșiile, puteți urma acest fel principal cu Bile De Floricele De Bujor Roz ca desert. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Coadă De Bou Înăbușită, Coadă de bou înăbușită și tocană cu coaste scurte, și Cozonac fiert și sandwich-uri Gruy Otrivre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aruncați ingredientele împreună într-un castron mare, acoperiți și refrigerați peste noapte.;
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scoateți cozile de bou din marinadă și rezervați amestecul de ceapă. Într-un braiser cu fund greu la foc mediu-mare, rumeniți ambele părți ale cozii de bou în loturi în ulei de măsline, scurgeți excesul de ulei lăsând suficient pentru a Sota amestecul de ceapă și cimbru. După ce ceapa și cimbrul sunt sotate, întoarceți cozile de boi la braiser și adăugați suficientă apă pentru a acoperi 1/4 din cozile de boi. Lăsați lichidul să se fierbe. Puneți cuișoare și ienibahar într-un plic sau cravată într-o pânză de brânză și scufundați în lichid. Se condimentează cu sare, se acoperă și se pune într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade timp de 1 oră. Apoi adăugați roșii, ardei roșii și Scotch. Se amestecă bine și se întoarce oala la cuptor timp de o jumătate de oră sau până când cozile de boi sunt fragede. Verificați dacă este necesară apă suplimentară în timpul procesului de braising. Se recomandă condimentarea cu mai multă sare la terminare.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Oxtail
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite