Coaceți șuncă și cartofi
Coacerea cu șuncă și cartofi este o fără gluten garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 343 calorii. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Un amestec de ouă, broccoli, sare grosieră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi Dulci Afumați Piure De Cartofi, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană pentru rețete similare.