Coaceți Pizza Cu Susul În Jos

Reteta cu susul în jos Pizza coace este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 8. O porție conține 328 calorii, 26g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți pepperoni, amestec, amestec de brânză pizza și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma brânza de pizza, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Coaceți Pizza Cu Susul În Jos, Cu Susul În Jos Caramel Latte Coace, și Pizza Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 350 F. în 12-inch tigaie, gatiti carne de vită, ceapă și ardei gras peste foc mediu-mare 5 la 7 minute, amestecand ocazional, până când carnea de vită este bine fierte; scurgere.
Se amestecă sosul de pizza, pepperoni și măsline; se încălzește până la fierbinte. Puneți lingura în vas de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri).
Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick, laptele și ouăle până se omogenizează.
Se toarnă uniform peste amestecul de pepperoni.
Coaceți descoperit aproximativ 25 de minute sau până când crusta este maro deschis.
Coaceți descoperit cu aproximativ 5 minute mai mult sau până când brânza este topită.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon