Coaceți ouă, brânză și cârnați
Coacerea cu ouă, brânză și cârnați ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 496 calorii, 25g de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper kosher, pătrunjel cu frunze plate, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cârnați, Anghinare Și Brânză De Capră Coaceți Ouă, Cartofi dulci, varză și cârnați coaceți cu sos de brânză albă, și Bacon și ou Mac și brânză.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F. Ungeți un vas de copt de 9 pe 13 inci. Rupeți chiflele în bucăți mari și puneți-le în vas; pus deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și gătiți timp de 1 minut.
Adăugați carnea de cârnați în tigaie. Gatiti, rupand carnatul cu o lingura de lemn, pana cand nu ramane nici o urma de roz, aproximativ 10 minute. Într-un castron mare, amestecați ouăle, laptele, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Se amestecă cârnații și ceapa fierte împreună cu pătrunjelul și 1 cană de brânză.
Se toarnă amestecul peste chifle, apăsând cu o spatulă sau o lingură pentru a le scufunda.
Se presară cu brânza rămasă.
Coaceți până când ouăle sunt setate, aproximativ 35 de minute.
Lăsați să se răcească 5 minute înainte de servire.