Coaceți Micul Dejun Înainte
Do-Ahead mic dejun coace ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 154 calorii, 11g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 69 de cenți pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Mergeți la magazin și ridicați șuncă, amestecați, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Coaceți Micul Dejun Cu Cârnați Înainte, Face-Înainte Coace Ou, și Mai Bună Alegere Do-Ahead Ou Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de scurtare sau gătit.
Puneți șuncă, cartofi, ardei gras, ceapă și 1 cană de brânză în vasul de copt. Într-un castron mare, amestecați amestecul Bisquick, laptele, piperul și ouăle până se omogenizează.
Se toarnă în vasul de copt; se presară cu 1 cană de brânză rămasă. Capac; refrigerați cel puțin 4 ore, dar nu mai mult de 24 de ore.
Se încălzește cuptorul la 375.
Coaceți descoperit 30 până la 35 de minute sau până când se rumenesc ușor în jurul marginilor și brânza se topește.
Lăsați să stea 10 minute.