Coaceți Cartofi Dulci
Coacerea cartofului dulce durează în jur 55 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 12 porții cu 350 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Această rețetă de la Taste Of Home necesită marmeladă de portocale, unt, ghimbir măcinat și suc de portocale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Smoky Dulce Cartofi Piure De Cartofi Coace, Smoky Dulce Cartofi Piure De Cartofi Coace, și Dulce și picant coace cartofi dulci.
Instrucțiuni
Puneți cartofii dulci într-un cuptor olandez și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți doar 10-15 minute sau până se înmoaie.
Adăugați marmelada, sucul de portocale, zahărul brun, sarea și ghimbirul.
Transferați la un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt. Aruncați firimiturile de prăjituri cu unt; presărați deasupra.
Se coace, neacoperit, la 400 de euro timp de 20 de minute sau până se rumenesc.
Lăsați să stea 15 minute înainte de servire.