Coaceți Cartofi Cu Ceapă
Cartofi franțuzești-ceapa coace necesită în jurul valorii de 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 161 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de cartofi, lapte, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Swiss - Ceapa Cartofi Coace, Crunchy Ceapa Cartofi Coace, și Ceapă Caramelizată Piure De Cartofi Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă supa, laptele și piperul negru într-un castron mic.
Strat jumătate din amestecul de cartofi, ceapă și supă într-o caserolă de 1 1/2 litru. Repetați straturile. Punctați blatul cu untul.
Se presară cu boia de ardei. Acoperiți vasul de copt.
Coaceți la 400 de grade F timp de 1 oră. Descoperiți vasul și coaceți timp de 15 minute sau până când cartofii sunt fragede.