Coaceți cartea: Amaretti
Coaceți cartea: Amaretti ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 90 de porții cu 30 de calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de extract de migdale, albușuri de ou, cremă de tartru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 30 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Amaretti Morbidi (Cookie-Uri Moi Amaretti), Biscuiți Amaretti (amaretti Fritti), și Coaceți cartea: fursecuri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 F. poziționați rafturile în treimea inferioară și superioară a cuptorului.
Combinați migdalele și zahărul pudră într-un robot de bucătărie. Procesați până când migdalele sunt măcinate fin, pulsând pentru a evita transformarea amestecului într-o pastă și răzuirea părților laterale, după cum este necesar.
Într-un castron separat, bateți albușurile cu crema de tartru până se formează vârfuri moi atunci când bătătoarele sunt ridicate.
Adăugați extractul de migdale și continuați să bateți, adăugând treptat zahăr granulat, până când albușurile sunt pufoase și foarte rigide, cu un luciu plictisitor.
Se toarnă amestecul de migdale peste bezea. Îndoiți cu o spatulă mare de cauciuc doar până când amestecul uscat este complet încorporat. Răsturnați aluatul în punga de patiserie. Țevi cupole joase de aproximativ 1 1/2 inci în diametru și 3/4 inci înălțime, la distanță de 1 inch, pe foile de prăjituri căptușite. Dacă cupolele tale sunt ascuțite, netezește-le cu un deget umed. Fără o pungă de patiserie, folosiți o lingură pentru a scoate linguri de aluat la o distanță de 1 inch pe tigăi. În timp ce primele două tigăi se coc, pipetați sau scoateți imediat orice aluat rămas pe o a treia foaie căptușită sau pe o căptușeală de pergament pentru a fi transferat pe o foaie de copt atunci când cuptorul este liber.
Coaceți timp de 30 până la 35 de minute, până când prăjiturile sunt aurii. (Sau, dacă le preferați crocante la exterior și puțin moi și masticabile în interior, în loc să fie bine crocante, coaceți-le doar 12 minute la 350 km F.) Rotiți tigăile de sus în jos și din față în spate la jumătatea timpului de coacere pentru a asigura o coacere uniformă.
Setați tigăile sau doar căptușelile de pe rafturi să se răcească.
Lăsați cookie-urile să se răcească complet înainte de depozitare. Repetați cu cookie-urile rămase. Poate fi păstrat într-un recipient etanș săptămâni întregi.