Coaceți carnea de vită cu găluște de usturoi-cartofi
Carne de vită coace cu usturoi-găluște de cartofi este un fără gluten rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 310 calorii, 30g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână amestec, piper, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 70 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, ceea ce este uimitor. Încercați Coaceți carnea de vită cu găluște de usturoi-cartofi, Carne de vită cu găluște de cartofi, și Tocană de vită cu găluște de cartofi cu ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400 F. Spray 11x7-inch (2-quart) vas de copt din sticlă cu spray de gătit.
În tigaie de 12 inci, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu 8 până la 10 minute, amestecând ocazional, până când carnea de vită este gătită bine; scurgere. Se amestecă legumele amestecate, supa, piperul și 1/2 cană de lapte.
Se încălzește până la fierbere.
Se toarnă în vasul de copt.
Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick și cartofii uscați. Într-un castron mic cu microunde, cuptorul cu microunde 1 cană de lapte la maxim 2 minute. Se amestecă laptele fierbinte în amestecul Bisquick cu furculița până se formează aluatul moale; lăsați să stea 2 minute. Aruncați aluatul cu 12 linguri pe amestecul fierbinte de vită.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când găluștele sunt fierte și ușor rumenite.