Coaceți carnea de vită cu găluște de usturoi-cartofi
Carne de vită coace cu usturoi-găluște de cartofi este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,9 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 276 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați crema condensată de supă de pui, lapte, legume și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Carne de vită cu găluște de cartofi, Tocană de vită cu găluște de cartofi cu ierburi, și Coaceți Cartofi Cu Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.pulverizați vasul de copt din sticlă de 11x7 inci (2 litri) cu spray de gătit.
În tigaie de 12 inci, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu 8 până la 10 minute, amestecând ocazional, până când carnea de vită este gătită bine; scurgere. Se amestecă legumele amestecate, supa, piperul și 1/2 cană de lapte.
Se încălzește până la fierbere.
Se toarnă în vasul de copt.
Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick și cartofii uscați. Într-un castron mic cu microunde, cuptorul cu microunde 2 căni de lapte la maxim 2 minute. Se amestecă laptele fierbinte în amestecul Bisquick cu furculița până se formează aluatul moale; lăsați să stea 2 minute. Aruncați aluatul cu 15 linguri pe amestecul fierbinte de vită.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când găluștele sunt fierte și ușor rumenite.