Coacetă cu mămăligă cu dovlecei de vară italian

Ai nevoie de o garnitură fără gluten? Coacerea cu mămăligă cu dovlecei de vară italian ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru 2,06 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12 g de proteine, 19 g de grăsimi și un total de 305 de calorii. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Această rețetă este pe placul a 186 de bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și luați morcovi, mămăligă, sare de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Mulți oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat mediteranean. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Vă este adus de Allrecipes. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor spectaculos de 93%, ceea ce este spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și mămăligă cremoasă de gorgonzola cu sotă de dovleac de vară, biban de mare neagră cu mămăligă de dovleac de vară și mămăligă cremoasă de gorgonzola cu sotă de dovleac de vară.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Căleți morcovii, dovleceii, dovleceii, ceapa și ardeiul gras într-o cratiță mare cu o cantitate mică de ulei de măsline. Asezonați cu usturoi sare și piper.
Se calesc legumele aproximativ 5 minute si se toarna sosul de spaghete. Amestecați, acoperiți și fierbeți până când legumele sunt puțin fragede.
Tăiați mămăliga în cercuri de 1/2 inch și asezonați cu usturoi sare și piper.
Încinge suficient ulei într-o tigaie medie, astfel încât să acopere complet întreg fundul tigaii. Se prajeste mamaliga asezonata in ulei incins, cam 3 minute pe fiecare parte.
Scoateți din ulei și așezați feliile într-o tavă mare. Se pune amestecul de legume peste mamaliga si apoi se presara cu mozzarella si parmezan.
Coaceți caserola timp de 30 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească 5 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Italiana poate fi combinată cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Poema Cavan Extra Dry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![Poema Cava Extra Dry]()
Poema Cava Extra Dry
Prezintă arome crocante de mere verzi, cretă și flori de primăvară, precum și arome proaspete, acidulate de fructe în gură, cu o urmă de dulceață bine echilibrată de aciditate. Un aperitiv excelent, acest vin se asociază și cu aperitive și tarte savuroase.