Coacetă cu mămăligă cu dovlecei de vară italian

Coacetă cu mămăligă cu dovlecei de vară italian
Ai nevoie de o garnitură fără gluten? Coacerea cu mămăligă cu dovlecei de vară italian ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru 2,06 USD per porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12 g de proteine, 19 g de grăsimi și un total de 305 de calorii. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Această rețetă este pe placul a 186 de bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și luați morcovi, mămăligă, sare de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Mulți oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat mediteranean. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Vă este adus de Allrecipes. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor spectaculos de 93%, ceea ce este spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și mămăligă cremoasă de gorgonzola cu sotă de dovleac de vară, biban de mare neagră cu mămăligă de dovleac de vară și mămăligă cremoasă de gorgonzola cu sotă de dovleac de vară.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Căleți morcovii, dovleceii, dovleceii, ceapa și ardeiul gras într-o cratiță mare cu o cantitate mică de ulei de măsline. Asezonați cu usturoi sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Se calesc legumele aproximativ 5 minute si se toarna sosul de spaghete. Amestecați, acoperiți și fierbeți până când legumele sunt puțin fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
4
Tăiați mămăliga în cercuri de 1/2 inch și asezonați cu usturoi sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
5
Încinge suficient ulei într-o tigaie medie, astfel încât să acopere complet întreg fundul tigaii. Se prajeste mamaliga asezonata in ulei incins, cam 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Scoateți din ulei și așezați feliile într-o tavă mare. Se pune amestecul de legume peste mamaliga si apoi se presara cu mozzarella si parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
7
Coaceți caserola timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească 5 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Italiana poate fi combinată cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și ei știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu peștele și carnea albă, în timp ce Chianti este un roșu italian grozav pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Poema Cavan Extra Dry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
Poema Cava Extra Dry
Poema Cava Extra Dry
Prezintă arome crocante de mere verzi, cretă și flori de primăvară, precum și arome proaspete, acidulate de fructe în gură, cu o urmă de dulceață bine echilibrată de aciditate. Un aperitiv excelent, acest vin se asociază și cu aperitive și tarte savuroase.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista