Coacerea Supei De Cartofi
Coacerea supei de cartofi este o fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian supă. Această rețetă servește 10. O porție conține 90 de calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, apă, piper măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Coacerea Pâinii: Chifle De Cartofi Dulci, (Coacere cu copii) tort ușor de ciocolată-Post de oaspeți de la coacerea în afara cutiei, și Coacerea pâinii: chifle de arțar și cartofi dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o oală cu apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere, introduceți unt, sare și piper. Reduceți căldura la mediu scăzut și fierbeți până când cartofii sunt fragede, cu 10 până la 20 de minute mai mult.
Între timp, pregătiți amestecul de sos. Aduceți 3 1/2 căni de apă la fiert într-o cratiță mare.
Combinați ceașca rămasă de apă cu amestecul de sos și amestecați pentru a se dizolva. Se amestecă în apă clocotită.
Scurgeți cartofii și adăugați la amestecul de fierbere. Continuați să fierbeți încă 5 minute, adăugând apă la subțire, dacă doriți.