Coacerea pâinii: trei aluaturi împletite într-o singură pâine

Coacerea pâinii: trei aluaturi împletite într-o singură pâine
Această rețetă servește 3 și costă 82 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 831 calorii, 28G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, făină de secară, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este spectaculos. Încercați Coacerea Pâinii: Pâine Țepoasă, Coacerea Pâinii: Pâine De Ovăz-Grâu, și Pâine De Pizza Împletită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Stropiți lingura de ulei în trei pungi de plastic separate cu fermoar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
2
Pentru fiecare tip de aluat, puneți toate ingredientele rămase într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se amestecă până se combină bine. Aluatul nu trebuie să fie frământat sau neted - doar până când totul este amestecat. Puteți face acest lucru într-un mixer de stand, dacă preferați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
4
Așezați fiecare tip de aluat în propria pungă. Asigurați-vă că aluatul este acoperit cu ulei, stoarceți aerul din pungă, închideți partea superioară și puneți-l în frigider pentru o odihnă peste noapte.Iată un sfat. Rețineți că aceste aluaturi se vor ridica, așa că aranjați-le astfel încât să fie mai puțin probabil să sară la voi când deschideți frigiderul dimineața. De exemplu, stivuirea lor una peste alta este precară. A le pune unul lângă celălalt funcționează mult mai bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Dimineața, scoateți aluaturile din frigider, deschideți pungile pentru a elibera aerul, frământați ușor aluatul încă în pungă și aplatizați-l, sigilați pungile și lăsați-le să se odihnească pe tejghea timp de o oră. Pentru o încălzire mai uniformă, nu le stivuiți una peste alta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
6
După o oră, făinați suprafața de lucru, preîncălziți cuptorul la 350 de grade și tapetați trei foi de copt cu hârtie pergament. Scoateți primul aluat, frământați-l scurt pentru a încorpora uleiul și împărțiți aluatul în treimi. Formați fiecare treime într-un jurnal. Faceți același lucru cu al doilea și al treilea aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Acum, luați fiecare buștean și rulați-l într-o frânghie lungă de aproximativ 14-16 inci. Încercați să le faceți pe toate la aceeași lungime. Luați un jurnal din fiecare tip de aluat și împletiți-l. Este cel mai ușor să faceți acest lucru dacă ciupiți mai întâi aluaturile la un capăt, înainte de a începe împletitura. Nu împletiți bine - aluatul are nevoie de spațiu pentru a crește. De asemenea, uită-te la frânghii și ai partea cea mai frumoasă orientată în sus când împletești.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Când terminați împletitura, ciupiți capătul pentru a sigila, apoi pliați ambele capete sub aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
9
Așezați aluatul pe una dintre foile de copt pregătite, aranjați-l astfel încât să fie uniform, acoperiți cu folie de plastic și lăsați-l deoparte să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
10
Când aluatul s-a dublat, scoateți folia de plastic și coaceți până se rumenesc frumos, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Lăsați pâinea să se răcească pe un raft înainte de a o felia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții3
Scor De Sănătate88
Revista