Coacerea Pâinii: Pâine De Ovăz-Grâu

Coacerea Pâinii: Pâine De Ovăz-Grâu
Dacă 25 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., coacerea pâinii: pâinea de ovăz-grâu ar putea fi un spectaculos vegan rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 8 porții cu 192 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 33 ar spune că a lovit locul. Un amestec de apă, ulei de măsline, ovăz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Coacerea Pâinii: Pâine Țepoasă, Coacerea pâinii: trei aluaturi împletite într-o singură pâine, și Coacerea pâinii: pâine în stil Italian cu grâu integral Alb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cu o seară înainte de a dori să coaceți, puneți făină albă de grâu integral și ovăz în castron (folosiți vasul mixerului standului dacă veți frământa cu mașina sau folosiți orice castron de dimensiuni medii dacă veți frământa manual).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Albă De Grâu IntegralFăină Albă De Grâu Integral
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați 1 cană de apă de la robinet foarte caldă. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați-l să stea pe blat peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Dimineața, amestecați 1/2 cană de apă rămasă (călduță de data aceasta) cu zahărul și drojdia într-un castron mic și lăsați-o să stea până se spumează, aproximativ zece minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați amestecul de drojdie și făina de pâine în castron cu grâu integral alb și ovăz și amestecați până se combină. Frământați (cu cârligul de aluat sau cu mâna pe blat) până când începe să devină elastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
GrâuGrâu
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați sare și ulei și continuați să frământați până se încorporează complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
6
Stropiți uleiul de măsline într-o pungă de plastic și transferați aluatul în pungă. Sigilați punga și puneți-o în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
7
După-amiaza sau seara (sau a doua zi) scoateți punga din frigider și lăsați-o pe tejghea pentru a ajunge la temperatura camerei, aproximativ două ore. Pregătiți tigaia de pâine de 8 inci acoperind cu spray de gătit antiaderent și stropind ușor cu făină de porumb. Preîncălziți cuptorul la 350 F. suprafața de lucru a făinii ușor și scoateți aluatul. Frământați scurt, apoi modelați aluatul pentru a se potrivi cu tigaia și așezați cusătura în jos în tigaie. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să crească până se dublează—aproximativ o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Îndepărtați folia de plastic și coaceți până se rumenesc frumos, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Lăsați să se răcească câteva minute în tigaie, apoi îndepărtați și lăsați să se răcească complet înainte de a felia.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În24 hrs
Porții8
Scor De Sănătate12
Revista