Coacerea Pastelor Cu Ierburi
Coacerea pastelor pe bază de plante necesită aproximativ 17 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 1,05 USD pe porție. Acest curs principal are 358 calorii, 20g de proteine, și 24g de grăsime per portie. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți unt, coji de velveeta și cină cu brânză, jumătate și jumătate și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Pui Cheesy ușor și paste coace acoperit cu unchiul Sam, Rulouri Proaspete Cu Ierburi, și Roșii Umplute Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti scoici și brânză cina în conformitate cu instrucțiunile de bază Pachet.
Se amestecă jumătate și jumătate, 1/2 cană de brânză mărunțită și praf de ceapă în amestec de macaroane de coajă.
Turnați amestecul de paste într-un vas de copt pătrat de 8 inci.
Îndepărtați crustele din pâine cu un cuțit zimțat. Procesați feliile de pâine într-un robot de bucătărie sau blender până când sunt măcinate fin. Aruncați împreună pesmetul, parmezanul, untul topit și pătrunjelul.
Presărați macaroane de coajă cu restul de 1/2 cană de brânză și amestec de pesmet.
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până când amestecul de paste este bine încălzit.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.