Coacerea Pastelor Cu Ierburi

Coacerea Pastelor Cu Ierburi
Coacerea pastelor pe bază de plante necesită aproximativ 17 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 1,05 USD pe porție. Acest curs principal are 358 calorii, 20g de proteine, și 24g de grăsime per portie. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți unt, coji de velveeta și cină cu brânză, jumătate și jumătate și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Pui Cheesy ușor și paste coace acoperit cu unchiul Sam, Rulouri Proaspete Cu Ierburi, și Roșii Umplute Cu Ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti scoici și brânză cina în conformitate cu instrucțiunile de bază Pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2
Se amestecă jumătate și jumătate, 1/2 cană de brânză mărunțită și praf de ceapă în amestec de macaroane de coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Un Strop De Philadelphia®, DivizatCu Un Strop De Philadelphia®, Divizat
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
Macaroane InelMacaroane Inel
3
Turnați amestecul de paste într-un vas de copt pătrat de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Îndepărtați crustele din pâine cu un cuțit zimțat. Procesați feliile de pâine într-un robot de bucătărie sau blender până când sunt măcinate fin. Aruncați împreună pesmetul, parmezanul, untul topit și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Presărați macaroane de coajă cu restul de 1/2 cană de brânză și amestec de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Macaroane InelMacaroane Inel
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
6
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până când amestecul de paste este bine încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
DificultateNormal
Gata În17 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista