Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Southwestern Egg Bake. Această rețetă face 6 porții cu 360 calorii, 16g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica cornbread umplutura firimituri, smântână, ouă, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Coacerea Ouălor Din Sud-Vest, Southwestern Bake, și Southwestern Mic Dejun Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 400 de grade F. Pulverizați vasul de copt dreptunghiular, 13x9x2 inci, cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Se amestecă umplutura, porumbul, ardeii iute, smântâna și 1 ou într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Umplutură
Ardei Iute
Porumb
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se întinde uniform în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Faceți 6 indentări în amestecul de umplutură cu spatele lingurii. Rupeți 1 ou în fiecare indentare. Pierce gălbenușul fiecărui ou cu furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Gălbenuș De Ou
Ouă
5
Coaceți descoperit 20 până la 25 de minute sau până când albușurile și gălbenușurile sunt ferme, nu curgătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Gălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Presărați brânză peste amestecul de umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Brânză
7
Coaceți cu 2 până la 3 minute mai mult sau până când brânza este topită.