Coacerea cu șuncă și tăiței

Coacerea cu șuncă și tăiței
Rețeta Sun & Noodle Bake poate fi făcută în aproximativ 35 de minute . Pentru 2,63 USD per porție , această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 5 porții cu 840 de calorii , 34 g de proteine și 52 g de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită cremă condensată de supă de ciuperci, mazăre, ceapă prăjită și frișcă groasă. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 54% . Acest scor este bun. Rețete similare sunt supa asiatică cu tăiței de pui , supa asiatică cu tăiței și salata asiatică cu tăiței cu portocale .

Instrucțiuni

1
Gătiți tăițeii conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Între timp, într-o cratiță mare, combinați șunca, brânza, supa, mazărea, smântâna, ardeii iute, smântâna și ardeiul. Gatiti si amestecati la foc mediu pana cand branza se topeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Scurgeți tăițeii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3
Adăugați tăiței și jumătate din ceapă la amestecul de șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
4
Transferați pe un 13-in uns. x 9-in. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Presărați ceapa rămasă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Coaceți, neacoperit, la 375° timp de 15-20 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții5
Scor De Sănătate12
Revista