Coacerea cu șuncă și tăiței
Rețeta Sun & Noodle Bake poate fi făcută în aproximativ 35 de minute . Pentru 2,63 USD per porție , această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 5 porții cu 840 de calorii , 34 g de proteine și 52 g de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită cremă condensată de supă de ciuperci, mazăre, ceapă prăjită și frișcă groasă. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 54% . Acest scor este bun. Rețete similare sunt supa asiatică cu tăiței de pui , supa asiatică cu tăiței și salata asiatică cu tăiței cu portocale .
Instrucțiuni
Gătiți tăițeii conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Între timp, într-o cratiță mare, combinați șunca, brânza, supa, mazărea, smântâna, ardeii iute, smântâna și ardeiul. Gatiti si amestecati la foc mediu pana cand branza se topeste.
Adăugați tăiței și jumătate din ceapă la amestecul de șuncă.
Transferați pe un 13-in uns. x 9-in. vas de copt.
Presărați ceapa rămasă deasupra.
Coaceți, neacoperit, la 375° timp de 15-20 de minute sau până se rumenesc.