Coacerea cu tăiței de legume

Coacerea cu tăiței de legume
Ai nevoie de un fel principal lacto ovo vegetarian? Coacerea cu tăiței cu legume ar putea fi o rețetă super de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 220 de calorii, 13 g de proteine și 7 g de grăsimi fiecare. Pentru 1,14 USD per porție, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână brânză americană, ceapă, tăiței cu ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor slinguritic de 74%, ceea ce este bun. Încercați Coacerea cu tăiței cu legume, Caserola cu tăiței cu legume și Kugel cu tăiței cu legume pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați roșiile, piureul de roșii, ceapa, oregano, pudra de usturoi, sare și piper. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Între timp, gătiți tăițeii conform instrucțiunilor de pe ambalaj; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3
Întindeți 1/3 cană de amestec de roșii într-o bucată de 2 litri unsă. vas de copt. Acoperiți cu jumătate din tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Se unge cu brânză de vaci; deasupra cu spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Stropiți cu 1/2 cană amestec de roșii; acoperiți cu restul de tăiței și amestecul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
6
Se presară cu brânză americană. Acoperiți și coaceți la 350° timp de 20-25 de minute sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AmericanăBrânză Americană
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Revista