Coacerea cu tăiței de legume
Ai nevoie de un fel principal lacto ovo vegetarian? Coacerea cu tăiței cu legume ar putea fi o rețetă super de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 220 de calorii, 13 g de proteine și 7 g de grăsimi fiecare. Pentru 1,14 USD per porție, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Dacă aveți la îndemână brânză americană, ceapă, tăiței cu ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor slinguritic de 74%, ceea ce este bun. Încercați Coacerea cu tăiței cu legume, Caserola cu tăiței cu legume și Kugel cu tăiței cu legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați roșiile, piureul de roșii, ceapa, oregano, pudra de usturoi, sare și piper. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 15 minute.
Între timp, gătiți tăițeii conform instrucțiunilor de pe ambalaj; scurgere.
Întindeți 1/3 cană de amestec de roșii într-o bucată de 2 litri unsă. vas de copt. Acoperiți cu jumătate din tăiței.
Se unge cu brânză de vaci; deasupra cu spanac.
Stropiți cu 1/2 cană amestec de roșii; acoperiți cu restul de tăiței și amestecul de roșii.
Se presară cu brânză americană. Acoperiți și coaceți la 350° timp de 20-25 de minute sau până când brânza se topește.