Coacerea cu fasole verde la grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de grătar, așa că încercați Barbecue Green Bean Bake. Această rețetă servește 6 și costă 84 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 9 g de grăsimi și un total de 238 de calorii. Această rețetă de la Taste of Home necesită fâșii de bacon, sos worcestershire, fasole verde tăiată și ceapă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Ziua Tatălui. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 27%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Coacerea cu fasole verde saucy, Coacerea cu pui și fasole verde și Coacerea cu cartofi cu fasole verde.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți baconul la foc mediu până devine crocant.
Scoateți pe prosoape de hârtie; scurgeți, rezervând 1 lingură picături.
Căleți ceapa în picături până se înmoaie.
Adăugați ketchup-ul, zahărul brun și sosul Worcestershire; gătiți și amestecați până când amestecul ajunge la fierbere.
Pune fasolea verde într-un 1-1/2-qt uns. vas de copt; acoperiți cu amestec de ceapă și slănină. Acoperiți și coaceți la 350° timp de 30-35 de minute sau până când fasolea este fragedă.
Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz
Grătarul poate fi asortat cu Zinfandel și vin rosé. Un rosé este răcoritor la temperaturi calde și completează sosurile și friturile dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Juve Y Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Juve Y Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava]()
Juve Y Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava
De culoare auriu pal, acest Cava are arome de piersici albe coapte, bagheta prajita cu note de citrice lamaie si caise. Gustul este bogat și larg, cu arome de măr verde, ceai verde iasomie și migdale prăjite. Acest cava brut nature este extrem de versatil, deoarece nu se adaugă doze, astfel încât aciditatea și bulele vă curăță palatul după fiecare mușcătură. Mâncăruri recomandate: creveți cu usturoi, biban de mare marinați cu miso, ton încrustat cu susan, pui tikka masala și jamon iberic.