Coacerea cu fasole verde la grătar

Coacerea cu fasole verde la grătar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de grătar, așa că încercați Barbecue Green Bean Bake. Această rețetă servește 6 și costă 84 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine, 9 g de grăsimi și un total de 238 de calorii. Această rețetă de la Taste of Home necesită fâșii de bacon, sos worcestershire, fasole verde tăiată și ceapă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Ziua Tatălui. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 27%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Coacerea cu fasole verde saucy, Coacerea cu pui și fasole verde și Coacerea cu cartofi cu fasole verde.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți baconul la foc mediu până devine crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Scoateți pe prosoape de hârtie; scurgeți, rezervând 1 lingură picături.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
3
Căleți ceapa în picături până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați ketchup-ul, zahărul brun și sosul Worcestershire; gătiți și amestecați până când amestecul ajunge la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
5
Pune fasolea verde într-un 1-1/2-qt uns. vas de copt; acoperiți cu amestec de ceapă și slănină. Acoperiți și coaceți la 350° timp de 30-35 de minute sau până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătarul poate fi asortat cu Zinfandel și vin rosé. Un rosé este răcoritor la temperaturi calde și completează sosurile și friturile dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Juve Y Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Juve Y Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava
Juve Y Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava
De culoare auriu pal, acest Cava are arome de piersici albe coapte, bagheta prajita cu note de citrice lamaie si caise. Gustul este bogat și larg, cu arome de măr verde, ceai verde iasomie și migdale prăjite. Acest cava brut nature este extrem de versatil, deoarece nu se adaugă doze, astfel încât aciditatea și bulele vă curăță palatul după fiecare mușcătură. Mâncăruri recomandate: creveți cu usturoi, biban de mare marinați cu miso, ton încrustat cu susan, pui tikka masala și jamon iberic.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista