Coacerea cu Dorie: lămâie-lămâie cremă de lămâie
Nevoie de o garnitură vegetariană? Coacerea cu Dorie: crema de lămâie-lămâie ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 97 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 31g de grăsime, și un total de 434 calorii. 281 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, ouă, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Coacerea Cu Dorie: Cremă De Brânză Cremă De Brânză Pentru Paște-Sau Nu, Tort de gustare cu lămâie Meyer cu glazură de brânză cremă de lămâie # SundaySupper, și Tort pufos cu strat de lămâie-rozmarin cu glazură de brânză cremă de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătirea: aveți la dispoziție un termometru, de preferință o citire instantanee, o strecurătoare și un blender (prima alegere) sau un robot de bucătărie. Aduceți câțiva centimetri de apă la foc mic într-o cratiță.
Puneți zahărul și coaja într-un castron mare de metal care poate fi montat în tigaia cu apă clocotită. Pe foc, lucrați zahărul și coaja împreună între degete până când zahărul este umed, granulat și foarte aromat.
Bateți ouăle urmate de sucul de lămâie.
Introduceți vasul în tigaie (asigurați-vă că apa nu atinge fundul vasului) și gătiți, amestecând cu telul imediat ce amestecul se simte cald la atingere. Vrei să gătești crema până ajunge la 180 de metri cubi F. Pe măsură ce amesteci crema la foc—și trebuie să amesteci constant pentru a împiedica ouăle să se amestece—vei vedea că crema va începe să fie ușoară și spumoasă, apoi bulele vor deveni mai mari și apoi, pe măsură ce crema se apropie de 180 de metri cubi F, va începe să se îngroașe și telul va lăsa urme. Capul sus în acest moment—piesele înseamnă că crema este aproape gata. Nu încetați să bateți și nu încetați să verificați temperatura. Și aveți răbdare-în funcție de câtă căldură dați cremei, a ajunge la temperatură poate dura până la 10 minute.
De îndată ce ajungeți la 180 F, trageți crema de pe foc și strecurați-o în recipientul unui blender (sau robot de bucătărie); aruncați coaja.
Lăsați crema să se odihnească la temperatura camerei, amestecând ocazional, până se răcește până la 140 km f, aproximativ 10 minute.
Întoarceți blenderul la înălțime și, cu mașina în funcțiune, adăugați aproximativ 5 bucăți de unt odată. Răsturnați părțile laterale ale recipientului, după cum este necesar, în timp ce încorporați untul. Odată ce untul este înăuntru, mențineți mașina în funcțiune—pentru a obține textura perfectă ușoară și aerisită a viselor cu cremă de lămâie, trebuie să continuați să bateți crema încă 3 minute. Dacă mașina dvs. protestează și se încălzește puțin, lucrați la intervale de 1 minut, oferind mașinii puțină odihnă între bătăi.
Turnați crema într-un recipient, apăsați o bucată de folie de plastic pe suprafață pentru a crea o etanșare etanșă și răciți crema timp de cel puțin 4 ore sau peste noapte. Când sunteți gata să construiți tarta, bateți smântâna pentru a o slăbi și lingurați-o în coaja de tartă.
Servire: tarta trebuie servită rece, deoarece este o plăcere deosebită să ai crema rece topită în gură.
Depozitare: în timp ce puteți face crema de lămâie înainte (se va păstra în frige timp de 4 zile și la congelator până la 2 luni), odată ce tarta este construită, cel mai bine este să o mâncați în ziua în care este făcută.