Coacerea Cu Dorie: Cele Mai Cornoase Brioșe De Porumb

Coacerea Cu Dorie: Cele Mai Cornoase Brioșe De Porumb
Coacerea cu Dorie: Corniest brioșe de porumb este un vegetarian garnitură. O porție conține 202 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 105 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, făină de porumb, zară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Corniest Brioșe De Porumb, Gatiti cartea: Corniest brioșe de porumb, și Coacerea cu Dorie: Gourmandise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți-vă: centrați un raft în cuptor și preîncălziți cuptorul la 400 F. Unt sau pulverizați cele 12 forme de brioșă într-o formă de brioșă de dimensiuni obișnuite sau potriviți matrițele cu cupe de brioșă de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți GrahamJumătăți De Biscuiți Graham
450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's450 Ml Sirop De Ciocolată Hershey's
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Lucrând într-un castron mare, amestecați făina, făina de porumb, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și nucșoara. Într-o ceașcă mare de măsurare din sticlă cu gura de scurgere sau într-un alt bol, amestecați zeama, untul topit, uleiul, oul și gălbenușul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Se toarnă ingredientele lichide peste ingredientele uscate și, cu biciul sau cu o spatulă de cauciuc, se amestecă ușor, dar rapid, pentru a se amesteca. Nu vă faceți griji că sunteți minuțios – aluatul va fi plin de cocoloașe și așa ar trebui să fie. Se amestecă boabele de porumb. Împărțiți aluatul uniform între formele de briose.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
4
Glisați tigaia în cuptor și coaceți 15 până la 18 minute, sau până când blaturile sunt aurii și un cuțit introdus în centrul brioșelor iese curat. Trageți tigaia din cuptor și ridicați cu grijă fiecare brioșă din matriță și pe un suport pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Servire: brioșele sunt grozave calde sau la temperatura camerei și deosebit de grozave despicate, prăjite și umplute cu unt sau gem sau ambele (dacă nu sunt în coșul de pâine la cină, adică).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
GemGem
6
Depozitare: ca toate brioșele, acestea se mănâncă cel mai bine în ziua în care sunt făcute. Dacă doriți să le păstrați, cel mai bine este să le înfășurați etanș și să le introduceți în congelator, unde se vor păstra timp de aproximativ o lună; reîncălziți într-un cuptor de 300 de litri f, dacă doriți, sau împărțiți—le și prăjiți-le-faceți asta și vor fi mult mai delicioase cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Gunderloch Estate Riesling Dry cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Gunderloch Estate Riesling Uscat
Gunderloch Estate Riesling Uscat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista