Coace de porumb cu dovlecel
Coacerea cu porumb cu dovlecel durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,16 USD per porție, primești o garnitură care servește 4. O porție conține 205 calorii, 12 g de proteine și 6 g de grăsime. Această rețetă de la Taste of Home necesită oregano, pesmet, căței de usturoi și făină. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 34%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum porumb cremos, cuptor cu dovlecei și chipotle, coacere cu tăiței cu brânză de dovlecei cu porumb prăjit și ardei roșu și copt cu dovlecel.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderență, la foc mediu, gătiți dovlecelul, porumbul și ceapa în 1 lingură de unt până devin crocante. Se amestecă făina, sarea și piperul până se omogenizează.
Adăugați treptat laptele. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Reduce caldura; se amestecă cu brânză. Gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana cand branza se topeste.
Transferați într-un 1-qt. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Într-o tigaie mică, căliți pesmetul, usturoiul și oregano în untul rămas timp de 2-3 minute sau până când pesmetul se rumenește ușor.
Se presara peste amestecul de legume.
Coaceți, neacoperit, la 350° timp de 25-30 de minute sau până când se clocotește.