Coace cu papion

Coace cu papion
Rețeta Bow Tie Bake poate fi făcută în aproximativ 55 de minute. Această garnitură are 172 de calorii, 11 g de proteine și 6 g de grăsime per porție. Pentru 76 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 3 bucătari și bucătari. Dacă aveți la îndemână ceapă, supă de roșii condensată, brânză mozzarella parțial degresată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 50%, acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Bow Tie Pasta Bake, Italian Bow Tie Bake și Bow Tie Cakes.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită, ceapa, ciupercile și ardeiul verde la foc mediu până când carnea nu mai devine roz; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Paste Papion, Fierte Si ScursePachet Paste Papion, Fierte Si Scurse
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Într-un 3-qt uns. vas de copt, strat jumătate din paste, jumătate din amestecul de carne, toată supa de roșii și 1 cană de brânză. Acoperiți cu restul de paste și amestec de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De RoșiiSupă De Roșii
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
3
Se unge cu supa de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4
Se presară cu brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
5
Coaceți, neacoperit, la 350° timp de 30-45 de minute sau până când se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții12
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista