Coace cu papion
Rețeta Bow Tie Bake poate fi făcută în aproximativ 55 de minute. Această garnitură are 172 de calorii, 11 g de proteine și 6 g de grăsime per porție. Pentru 76 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 3 bucătari și bucătari. Dacă aveți la îndemână ceapă, supă de roșii condensată, brânză mozzarella parțial degresată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 50%, acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Bow Tie Pasta Bake, Italian Bow Tie Bake și Bow Tie Cakes.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită, ceapa, ciupercile și ardeiul verde la foc mediu până când carnea nu mai devine roz; scurgere.
Într-un 3-qt uns. vas de copt, strat jumătate din paste, jumătate din amestecul de carne, toată supa de roșii și 1 cană de brânză. Acoperiți cu restul de paste și amestec de carne.
Se unge cu supa de ciuperci.
Se presară cu brânză rămasă.
Coaceți, neacoperit, la 350° timp de 30-45 de minute sau până când se încălzește.