Coace cu flori de migdale elvețiene
Swiss-Almond Floret Bake este o garnitură lacto ovo vegetariană . Această rețetă servește 6 și costă 63 de cenți per porție. O porție conține 193 de calorii , 8 g de proteine și 11 g de grăsimi . 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită pesmet, făină, piper și unt. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 42% . Acest scor este bun. Swiss-Almond Floret Bake -Taste of Home , Creamy Floret Bake și Wild Rice Floret Bake sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, aduceți 1-in. de apa, conopida si broccoli la fiert. Acoperiți și gătiți timp de 3 minute.
Într-o altă cratiță mare, topește untul. Se amestecă făina până se omogenizează; adauga treptat lapte. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Reduce caldura; se amestecă brânza, dulceața, curry, sare și piper. Gatiti si amestecati la foc mic pana cand branza se topeste.
Puneți conopida și broccoli într-un 1-1/2-qt uns. vas de copt. Acoperiți cu sos de brânză.
Combinați ingredientele pentru topping; se presara peste sos.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 20-25 de minute sau până când legumele sunt fragede.