Clătită ușoară și pufoasă cu mere coapte

Clătită ușoară și pufoasă cu mere coapte
Clătita ușoară și pufoasă cu mere coapte este o vegetarian mâncare de dimineață. O porție conține 64 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 25. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, sarea, făina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Clătită Cu Mere La Cuptor, Clătită Cu Mere La Cuptor, și Clătită Cu Mere La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-o tigaie antiaderentă de 10 1/2 inch, se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați merele, 1 lingură de zahăr și sucul de lămâie și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când merele sunt aurii, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MărMăr
ZahărZahăr
4
Adăugați 1/4 cană de sirop de arțar și fierbeți la foc mic până se îngroașă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
5
Întindeți merele într-un strat uniform și scoateți tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Într-un castron mediu, bateți făina cu praful de copt și sarea. Într-o cană de măsurare, bateți gălbenușurile cu laptele și restul de 2 linguri de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
BatetiBateti
BolBol
7
Bateți lichidul în ingredientele uscate.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Într-un castron mediu, folosind un mixer electric portabil, bateți albușurile la viteză medie până se formează vârfuri ferme, aproximativ 2 minute. Îndoiți albușurile bătute în aluat și răzuiți-l peste mere; întindeți aluatul până la margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
MărMăr
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
9
Coaceți clătita în treimea superioară a cuptorului timp de aproximativ 20 de minute, până când este aurie, umflată și setată.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Lăsați clătita să se răcească 5 minute. Rulați un cuțit în jurul marginii pentru a slăbi clătita, apoi inversați-o pe o farfurie de servire. Înlocuiți orice mere care s-ar fi putut lipi de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
TigaieTigaie
11
Tăiați clătita în pene și serviți imediat cu siropul de arțar încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții25
Scor De Sănătate0
Revista