Clătită pufoasă cu căpșuni
Clătita umflată cu căpșuni ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 257 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 93 de cenți pe porție. 45 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ouă, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Clătită Cu Pere, Clătită Cu Cireșe Umflate, și Clătită Pufoasă Cu Scorțișoară De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F. Se amestecă căpșunile și 2 linguri de zahăr într-un castron mediu.
Lăsați să stea la temperatura camerei în timp ce pregătiți clătita.
Topiți untul într-o tigaie rezistentă la cuptor de 10 inci (de preferință fontă) la foc mediu-mare, învârtindu-se pentru a acoperi fundul și părțile laterale ale tigaiei. Se amestecă laptele și ouăle în blender până se omogenizează.
Adăugați făină și sare; amestecați aluatul doar până se încorporează.
Se toarnă aluatul în tigaie fierbinte.
Transferați tigaia în cuptor și coaceți clătita până când este umflată și aurie în pete, aproximativ 11 minute.
Tăiați imediat clătita în sferturi.
Transferați 1 pană pe fiecare dintre cele 4 plăci. Puneți căpșuni deasupra, praf cu zahăr pudră, garnisiți cu lămâie și serviți.